neděle 5. dubna 2015

Byla jsem požádána o pomoc. Ztratil se pejsek.
Ztratil se Deniskův kamarád. Moc prosím adminy, aby mi tuhle zprávu ponechali i mazlíčci jsou součástí našeho bydlení. A popravdě jsme už všichni zoufalí. 
Nadace Naděje kavalíra Charlie zachraňuje kavalírky v nouzi, převážně z hnusných množíren. Pejskům zaplatí veškerou potřebnou zdravotní péči a pomocí dobrovolníků je v dočasných rodinách dávají dohromady i po psychické stránce. Nakonec se jim hledá rodina na míru. Tohle vše měl Sid za sebou, bohužel se po příjezdu do nové rodiny vysmekl a utekl z auta na parkovišti. Ztratil se ve Studénce okres Nový Jičín, ale byl viděn i v Jistebníku, kam jezdil s dočasnou paničkou na procházky. Nezná to tam, takže se dlouho držel od místa, kde se ztratil. Pár lidí ho vidělo. Je to už měsíc, ale pejsek bojuje a ještě stále jsou o něm zprávy. Ty chodí bohužel se zpožděním. Proto je potřeba, aby se o tom dozvědělo co nejvíc lidí a pomohlo nám tuto zprávu sdílet, ať už likem na tento článek, nebo pomohli hledat přímo v okolí, vylepit můžete i plakáty u svého veterináře, pokud jste místní a nebo sdílek výzvu na FB. 
Čím rychleji nám ten, kdo ho viděl zavolá, tím je větší naděje, že se najde. Je to plachý pejsek, bojí se lidí, už si zažil hodně zlého. Není agresivní, což u tohoto plemene ani nejde. 
Odměna za nalezení, nebo informaci vedoucí k jeho nalezení je 5 000 Kč. 
telefon 603 582 506 
odkaz na FB stránky, kde najdete více info a můžete se připojit i k pátracím skupinám, je to krásná procházka s partou bezva lidí a pejsků. 
Všem moc děkuji. 
kofinka


Žádné komentáře: