úterý 10. června 2014

Proběhla jsem zahradu, tentokrát ne s hadicí, ale s fotoaparátem. Pivoňky jsou v plném květu, některé už v tom vedru uvadají. Jsou to kytky, které spolu s rododendrony miluju nejvíc. I když ronďásky vlastně nejsou kytky, ale keře. No a pak jsou mojí srdeční záležitostí růže. Nejprve jsem je jen vyšívala, dneska se o ně starám i na zahradě. A ta kytka, ta je speciálně pro Vás, kdo sem chodíte nakouknout. Škoda, že nejde přenést vůně. Dala jsem čichnout i chemikovi, tvrdí, že mu to smrdí. Vždycky jsem věděla, že má ten frňák nějaký pochroumaný...














Trochu kočičího štěstí...









2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nanýsku, pivoňky i růže ti krásně kvetou, růže také miluji, ale když jsme neměli zahrádku, kupoval mi je manžel, teď ji máme a mám tam růžičky pár druhů, a letos mi konečně zakořenila stolistá růže :O). Z té mám velkou radost. Pivoňky jsem sázela také letos a teprve budou kvést, jsem na ně hodně zvědavá. A kočičí fotečky jsou nejhezčí, máme pejska a ten je mazlivý jako kočička :O). Zdravím a přeju pěkný den Maryša :O)

Nanýsek řekl(a)...

Náš mladší pejsek spí s námi od ledna v ložnici. Občas vyskočí do postele, ale hned zase zdrhne, asi moc hřejeme. Život se zvířátky je veselý.